Вершки рослинні Vitaliya Panna da montare
Вершки на рослинних оліях для збивання, розроблені спеціально для використання в кондитерській промисловості, виготовляються за німецькою технологією і мають ряд важливих відмінних якостей та переваг.


Якість та переваги
- Екологічно чистий продукт Vitaliya Panna da Montare з вмістом жиру 20%, 26%, 28% виготовляється на сучасному, високотехнологічному обладнанні.
- Наші вершки мають чистий білий колір і ніжний пломбірно-ванільний смак.
- Не містять транс-ізомерів жирних кислот і холестерину в порівнянні з молочними вершками.
- При виробництві вершків разом з рослинним жиром використовується німецька і французька сировина, що відповідає європейським стандартам якості.
- Рослинні вершки збиваються набагато швидше молочних і мають виняткову здатність набирати під час збивання повітря і потім тримати набраний обсяг.
- Вершки з легкістю збільшуються в об’ємі до 5 разів.
- При збиванні в наші вершки ви можете внести практично будь-які рідкі наповнювачі (цукрові сиропи, згущене молоко, йогурти і навіть воду).
- Вершки добре поєднуються з будь-якими фруктовими добавками, включаючи цитрусові, а також з шоколадними або шоколадно-горіховими пастами.
- Чіткий контур малюнка відсаджених вершків відмінно зберігає форму на готовому виробі не тільки в охолодженому вигляді, але і при заморожуванні та дефростації. Важливо, що всі властивості готового продукту зберігаються, а їх характеристики не змінюються.
- За умови належного зберігання та транспортування готових виробів збиті та відсаджені вершки не мають тенденцій до "розтріскування" або "розшарування".
- Використання вершків TM Vitaliya сприяє збільшенню терміну придатності готових виробів, та зниженню собівартості готової продукції.
- Рослинні вершки вигідно відрізняються від звичайних своєю "легкістю", адже їх калорійність в 2-3 рази менша від молочних.