Вершки рослинні Vitaliya Panna da montare

Вершки на рослинних оліях для збивання, розроблені спеціально для використання в кондитерській промисловості, виготовляються за німецькою технологією і мають ряд важливих відмінних якостей та переваг.

Вершки рослинні Vitaliya Panna da montare
Вершки рослинні Vitaliya Panna da montare

Якість та переваги

  • Екологічно чистий продукт Vitaliya Panna da Montare з вмістом жиру 20%, 26%, 28% виготовляється на сучасному, високотехнологічному обладнанні.
  • Наші вершки мають чистий білий колір і ніжний пломбірно-ванільний смак.
  • Не містять транс-ізомерів жирних кислот і холестерину в порівнянні з молочними вершками.
  • При виробництві вершків разом з рослинним жиром використовується німецька і французька сировина, що відповідає європейським стандартам якості.
  • Рослинні вершки збиваються набагато швидше молочних і мають виняткову здатність набирати під час збивання повітря і потім тримати набраний обсяг.
  • Вершки з легкістю збільшуються в об’ємі до 5 разів.
  • При збиванні в наші вершки ви можете внести практично будь-які рідкі наповнювачі (цукрові сиропи, згущене молоко, йогурти і навіть воду).
  • Вершки добре поєднуються з будь-якими фруктовими добавками, включаючи цитрусові, а також з шоколадними або шоколадно-горіховими пастами.
  • Чіткий контур малюнка відсаджених вершків відмінно зберігає форму на готовому виробі не тільки в охолодженому вигляді, але і при заморожуванні та дефростації. Важливо, що всі властивості готового продукту зберігаються, а їх характеристики не змінюються.
  • За умови належного зберігання та транспортування готових виробів збиті та відсаджені вершки не мають тенденцій до "розтріскування" або "розшарування".
  • Використання вершків TM Vitaliya сприяє збільшенню терміну придатності готових виробів, та зниженню собівартості готової продукції.
  • Рослинні вершки вигідно відрізняються від звичайних своєю "легкістю", адже їх калорійність в 2-3 рази менша від молочних.

Якісні вершки

Переваги вершків TM Vitaliya Panna da Montare незаперечні. За допомогою міксера вершки легко перетворюються в білосніжний повітряний крем з приємним ванільним смаком. Вершки використовують для декору десертів в якості наповнювача тістечок і тортів, додають в суфле або муси. При цьому можна бути впевненим, що кремові прикраси не потечуть від спеки, не потріскаються від холоду і не осядуть з плином часу.
Термін придатності готового крему - 5 діб, що значно подовжує період реалізації кондитерських виробів на його основі. Збиті вершки можна заморожувати - після відтавання вони зберігають свою форму і смакові якості.
А ще вершки Vitaliya Panna da Montare - це можливість насолоджуватись улюбленими десертами всім ласунам з непереносимістю лактози.
Вершки рослинні Vitaliya Panna da montare